Σύνταγμα κατά αζύμων : Εις τρία διαιρεθέν τμήματα. Ων το μεν πρώτον εστί, περί ύλης του Μυστηρίου, της Αγίας Ευχαριστίας. Το δε δεύτερον, περί αγιασμού του Μυστηρίου' Το δε τρίτον, περί χρήσεως του Μυστηρίου. / Συντεθέν παρά του Φιλοσοφοτάτου, και εν Ιατροίς Αρίστου Μακαρίτου Ευστρατίου τουπίκλην Αργέντη του Χίου. Και πρωτον μεν εις αραβικήν ερμηνεύθη γλώσσαν και εις τύπον εδόθη. παρά του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αντιοχείας Κυρίου Κυρίου Σιλβέστρου. Νυν δε Δι'εξόδων συμπατριωτών τινών φίλων και συζηλωτών του Μακαρίτου Ευστρατίου, τη ιδία φράσει ετυπώθη. ακριβώς τε και επιμελώς διορθωθέν παρά του εν Ιερομονάχοις Κυρίου Γεδεών Αγιοταφίτου του Κυπρίου.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣύνταγμα κατά αζύμων : Εις τρία διαιρεθέν τμήματα. Ων το μεν πρώτον εστί, περί ύλης του Μυστηρίου, της Αγίας Ευχαριστίας. Το δε δεύτερον, περί αγιασμού του Μυστηρίου' Το δε τρίτον, περί χρήσεως του Μυστηρίου. / Συντεθέν παρά του Φιλοσοφοτάτου, και εν Ιατροίς Αρίστου Μακαρίτου Ευστρατίου τουπίκλην Αργέντη του Χίου. Και πρωτον μεν εις αραβικήν ερμηνεύθη γλώσσαν και εις τύπον εδόθη. παρά του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αντιοχείας Κυρίου Κυρίου Σιλβέστρου. Νυν δε Δι'εξόδων συμπατριωτών τινών φίλων και συζηλωτών του Μακαρίτου Ευστρατίου, τη ιδία φράσει ετυπώθη. ακριβώς τε και επιμελώς διορθωθέν παρά του εν Ιερομονάχοις Κυρίου Γεδεών Αγιοταφίτου του Κυπρίου.

Αργέντης, Ευστράτιος,π. 1759.

ΦΣΑ 2910/2911/2912
Contributors--University of Crete Library
8χ.α.+372+2λ. σ. , ; 23 εκ.

Γεδεών,curιερομόναχος,
Σιλβέστρος,Πατριάρχης Αλεξανδρείας.


Παρά Ιωάννη Γόττλοπ Εμμανουήλ Βρέϊτκοπφ.,Εν Λιψία της Σαξωνίας :αψξ. [=1760].

αψξ. [=1760].

Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.