Χρηστοήθεια : Περιέχουσα και διδάσκουσα τους τρόπους, δι ων αποκτώνται τα καλά και εύτακτα ήθη της ψυχής και του σώματος, μετά προσθής λόγων τινών, και ιστοριών και ύμνων. / Μεταφρασθείσα, και στιχουργηθείσα παρά Κωνσταντίνου Δαπόντε, του μετονομασθέντος Καισαρίου. Προσφωνηθείσα δε τω εξοχωτάτω και εκλαμπροτάτω, κυρίω Πάνω Μαρούτζη Μαρκέζω ___.

 

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριοΧρηστοήθεια : Περιέχουσα και διδάσκουσα τους τρόπους, δι ων αποκτώνται τα καλά και εύτακτα ήθη της ψυχής και του σώματος, μετά προσθής λόγων τινών, και ιστοριών και ύμνων. / Μεταφρασθείσα, και στιχουργηθείσα παρά Κωνσταντίνου Δαπόντε, του μετονομασθέντος Καισαρίου. Προσφωνηθείσα δε τω εξοχωτάτω και εκλαμπροτάτω, κυρίω Πάνω Μαρούτζη Μαρκέζω ___.

κδ'+440 σ. , ; 18 εκ.
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή
Tiff, multip., res. 600.
Contributors--University of Crete Library

Δαπόντες, Καισάριος,trl1714-1784,


Παρά Δημητρίω Θεοδοσίου τω εξ Ιωαννίνων,Ενετίησιν :αψο'. (1770).

αψο'. (1770).

Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.