Αναστασιματάριον αργοσύντομον περιέχον τα αναστάσιμα του εσπερινού, όρθρου, και λειτουργίας, μετά των ένδεκα εωθινών καί τινων άλλων εν τω τέλει / Μελοποιηθέν παρά Πέτρου Λαμπαδαρίου του Πελοποννησίου.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Κρήτης   

Αποθετήριο :
Ανέμη - Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Νεοελληνικών Σπουδών   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη ΧρήσηΑναστασιματάριον αργοσύντομον περιέχον τα αναστάσιμα του εσπερινού, όρθρου, και λειτουργίας, μετά των ένδεκα εωθινών καί τινων άλλων εν τω τέλει / Μελοποιηθέν παρά Πέτρου Λαμπαδαρίου του Πελοποννησίου.

Επιδιορθωθέν μετά προσθήκης παρά των πρωτοψαλτών της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας Γρηγορίου και Κωνσταντίνου. Ήδη δε το δεύτερον επιδιορθωθεν και εκδοθέν παρά του Μουσικοδιδασκάλου Γεωργίου Λεσβίου.
Γεώργιος,ο Λέσβιος,
Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή
312 σ. : πανομ. ; 20 εκ.
Contributors--University of Crete Library

Πέτρος,ο Πελοποννήσιος,
Γεώργιος,ο Λέσβιος,1865.
Εκ του Τυπ. Π. Β. Μωραϊτίνη,Εν Αθήναις :1865.

Κείμενο/PDF

text

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

000117041
http://anemi.lib.uoc.gr/metadata/a/c/7/metadata-247-0000107.tkl*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.