δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
Επιστολή προς τον Θεόδωρο Ράλλη από τον κουνιάδο του [Όθωνα;] στις 9 Οκτωβρίου με την οποία τον ενημερώνει ότι στην εφημερίδα \"Le Sémaphore\" της Μασσαλίας δημοσιεύεται επιστολή. Τον παρακαλεί να τη στείλει στον Ιωάννη Γεννάδιο ενημερώνοντας τον για τις κινήσεις του στον τύπο και τα δημοσιεύματα ώστε να πείσει το John Lemoinne (δημοσιογράφο) και να καταφέρει να σχηματιστεί Ελληνικό κόμμα σε αντίθεση με το Σλαβικό. Δεν παραλείπει στο τέλος να γράψει ότι διάβασε τις επιστολές που δημοσιευτηκαν στον τύπο με την υπογραφή \"An Athenian\", τις οποίες θεωρεί ότι έγραψε ο Γεννάδιος και τον συγχαίρει για αυτές.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.