use the file or the thumbnail according to the license: CC BY-NC 4.0
Attribution-NonCommercial
ΕΑΡΙΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΧΑΡΑΚΙΑ- ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ
(EL)
SPRING FACILITY OF PADDOCK CHARAKIA- CHEESE FACTORY (CREAMERY)
(EN)
ΑΓΝΩΣΤΟ
(EL)
UNKNOWN
(EN)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- Πρόκειται για μια μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην περιοχή Αζωήρι.
Ο φέρον οργανισμός από τοιχοποιία δεν έχει υποστεί φθορά. Η στέγαση των χώρων, διατηρείται καθώς οι επιφάνειες από χώμα έχουν αντικατασταθεί από μια στρώση μη οπλισμένου σκυροδέματος. Το επίχρισμα των εσωτερικών επιφανειών έχει αντικατασταθεί από πατητό σοβά. Τα κουφώματα είναι ξύλινα. Στους χώρους των ζώων οι ξηρολιθιές διατηρούνται ακέραιες.
Το συγκρότημα αν και εξακολουθεί να έχει την αρχική του χρήση, μορφολογικά έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό.
(EL)
INDUSTRIAL FACILITY- This is a cheese production unit in the Azoiri region.
The bearing body made of masonry has not suffered damage. The housing of the spaces is preserved as the soil surfaces have been replaced by a layer of unreinforced concrete. The plastering of the interior surfaces has been replaced by pressed plaster. The frames are wooden. Drystones are kept intact in the animal areas.
Although the complex still has its original use, morphologically it has changed to a great extent.
(EN)