Ο στρατηγός Μάντακας του ΕΛΑΣ και ο Καπετάν Νέστορας, στο νεκροταφείο της Καισαριανής, συλληπούνται τις γυναίκες που έχασαν τους άνδρες τους στη διάρκεια του κινήματος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY 4.0
Αναφορά Δημιουργού
Ο στρατηγός Μάντακας του ΕΛΑΣ και ο Καπετάν Νέστορας, στο νεκροταφείο της Καισαριανής, συλληπούνται τις γυναίκες που έχασαν τους άνδρες τους στη διάρκεια του κινήματος.
(EL)
General Mantakas of ELAS (Greek Popular Liberation Army) and Captain Nestoras, at the Kaisariani cemetary, giving their condolences to the women who lost their men during the fighting.
(EN)
Στο Νεκροταφείο της Καισαριανής ο στρατηγός Μάντακας του ΕΛΑΣ και ο Καπετάν Νέστορας των Αθηνών, συλλυπούνται γυναίκες που έχασαν τους άνδρες τους στη διάρκεια του κινήματος.
Πολιτισμός (κουλτούρα) ▶ Ιστορία ▶ Εθνική ιστορία ▶ Ελληνική Ιστορία ▶ Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία ▶ Β' Παγκόσμιος Πόλεμος - Ελλάδα ▶ Κατοχή Απελευθέρωση
(EL)
Πολιτισμός (κουλτούρα) ▶ Πολιτιστική πολιτική και σχεδιασμός ▶ Άυλη πολιτιστική κληρονομιά ▶ Ήθη και παραδόσεις Τελετουργίες
(EL)
Πολιτική, δίκαιο και οικονομία ▶ Διεθνείς σχέσεις ▶ Διεθνείς συγκρούσεις ▶ Πόλεμος Παγκόσμιος πόλεμος
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.