Η Κατίνα Φωτιάδου και ο εξόριστος συζύγός της, Δημήτρης. Από την επίσκεψή της στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα με τον εξόριστο σύζυγό της.

Η Κατίνα Φωτιάδου και ο εξόριστος συζύγός της, Δημήτρης. Από την επίσκεψή της στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα με τον εξόριστο σύζυγό της.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*

1  ψηφιακό αρχείο

basic type logo 1 JPEG

δείτε ή κατεβάστε το ψηφιακό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0
Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Η Κατίνα Φωτιάδου και ο εξόριστος συζύγός της, Δημήτρης. Από την επίσκεψή της στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα με τον εξόριστο σύζυγό της. (EL)
Katina Fotiadou and her exiled husband, Dimitris. From her visit to the island to celebrate Easter with her exiled husband. (EN)

Αης Στράτης Αύγουστος 1950 - Δεκέμβρης 1951. Η Κατίνα κι εγώ Πάσχα του 1951.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Πρωτότυπο

Άγιος Ευστράτιος (Αη-Στράτης) (EL)

12


1950-1951


ΠΟΡΤΡΕΤΑ (EL)
ΕΞΟΡΙΑ (EL)
EXILE (EN)

ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 20ος
GENERAL ARCHIVES 20th Century
ΛΕΥΚΩΜΑ

Εικόνα




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.