Το ρωσικό θωρηκτό "Petropavlosk". Υπηρέτησε στον Ρωσο-ιαπωνικό πόλεμο με κυβερνήτη τον αντιναύαρχο Makarov, αρχηγό της Πρώτης Ρωσικής Μοίρας του Ειρηνικού Ωκεανού. Βυθίσθηκε στις 12 Απριλίου 1904 χτυπώντας σε ιαπωνική νάρκη έξω από το Port-Arthur. Τη μοίρα του πλοίου ακολούθησε και ο Αντιναύαρχος Makarov που προτίμησε να μην το εγκαταλείψει.

Το ρωσικό θωρηκτό
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Το ρωσικό θωρηκτό "Petropavlosk". Υπηρέτησε στον Ρωσο-ιαπωνικό πόλεμο με κυβερνήτη τον αντιναύαρχο Makarov, αρχηγό της Πρώτης Ρωσικής Μοίρας του Ειρηνικού Ωκεανού. Βυθίσθηκε στις 12 Απριλίου 1904 χτυπώντας σε ιαπωνική νάρκη έξω από το Port-Arthur. Τη μοίρα του πλοίου ακολούθησε και ο Αντιναύαρχος Makarov που προτίμησε να μην το εγκαταλείψει. (EL)
The Russina battleship "PetroPaul k". It served in the Russian-Japanese war with Vice Admiral Makarov as its master/captain, Commander of the First Russian Squadron of the Pacific Ocean Fleet. It sank on April 12, 1904 hitting a Japanese mine out of Port- (EN)

Θωρηκτόν Petropavlosk βυθισθέν προ του Port-Arthur μετά του Αντιναυάρχου Makaroff. Ρωσσο-Ιαπωνικός Πόλεμος.

Μακκάς, Νικόλαος (ερασιτέχνης) Αθήνα (EL)
Makkas, Nikolaos (amateur) Athens (EN)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ
Πρωτότυπο

Σεβαστούπολη (EL)

50


1902-1903 c.


ΝΑΥΤΙΚΟ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ (EL)
ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ (EL)
NAVY, MILITARY (EN)


MAKKAS, NIKOLAOS
ΜΑΚΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.