Προπύλαια. Η ανατολική πρόστασις. Άποψις εκ των ένδον των λίθων του αετώματος. Παρατηρητέα η ειδική εντομή προς τα δεξιά της πλακός του τυμπάνου.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
κοινοποιήστε το τεκμήριοΠροπύλαια. Η ανατολική πρόστασις. Άποψις εκ των ένδον των λίθων του αετώματος. Παρατηρητέα η ειδική εντομή προς τα δεξιά της πλακός του τυμπάνου. (EL)
Propylaea. The east porch. Inside view of thw pediment stone blocks. One should notice the special socket to the right of the drum slab. (EN)

Άγνωστος δημιουργός

Προπύλαια. Η ανατολική πρόστασις. Άποψις εκ των ένδον των λίθων του αετώματος. Παρατηρητέα η ειδική εντομή προς τα δεξιά της πλακός του τυμπάνου. (EL)
Propylaea. The east porch. Inside view of thw pediment stone blocks. One should notice the special socket to the right of the drum slab. (EN)
Ν. Μπαλάνος, Η αναστήλωσις των μνημείων της Ακροπόλεως, εικ. 11β. (EL)

Ελλάδα,Αττική,Αθήνα,Ακρόπολη Αθηνών,Προπύλαια Ακροπόλεως Αθηνών (EL)

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0)
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.