Θρησκευτικό Κέντρο, Πομπική Οδός, θεμέλια της περιοχής της ανατολικής κλίμακας, σε πρώτο επίπεδο υπόνομοι της ΥΕ ΙΙΙΒ, βαθμίδες κλίμακας και πλατύσκαλο στο μέσον και θεμέλια ΜΕ κτηρίων, στο βάθος θεμέλια ελληνιστικών κτηρίων.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
κοινοποιήστε το τεκμήριοΘρησκευτικό Κέντρο, Πομπική Οδός, θεμέλια της περιοχής της ανατολικής κλίμακας, σε πρώτο επίπεδο υπόνομοι της ΥΕ ΙΙΙΒ, βαθμίδες κλίμακας και πλατύσκαλο στο μέσον και θεμέλια ΜΕ κτηρίων, στο βάθος θεμέλια ελληνιστικών κτηρίων. (EL)

Άγνωστος δημιουργός

Θρησκευτικό Κέντρο, Πομπική Οδός, θεμέλια της περιοχής της ανατολικής κλίμακας, σε πρώτο επίπεδο υπόνομοι της ΥΕ ΙΙΙΒ, βαθμίδες κλίμακας και πλατύσκαλο στο μέσον και θεμέλια ΜΕ κτηρίων, στο βάθος θεμέλια ελληνιστικών κτηρίων. (EL)

Γεώργιος Ε. Μυλωνάς (EL)
Georgios Milonas (EN)

Φωτογραφία (EL)


Γ. Ε. Μυλωνά, Ανασκαφή Μυκηνών, ΠΑΕ 1971, Πιν. 185β. (EL)

Ελλάδα,Πελοπόννησος,Νομός Αργολίδας,Μυκήναι (EL)

1971

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0)
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.