Κάρτα - κάρτα μονόφυλλη ευχητήρια πασχαλιάτικη με εκτυπωμένη στην μπροστινή όψη παράσταση ποταμιού με γέφυρα, σπίτια στο βάθος και καλαθιού με πασχαλινά αυγά

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΚάρτα - κάρτα μονόφυλλη ευχητήρια πασχαλιάτικη με εκτυπωμένη στην μπροστινή όψη παράσταση ποταμιού με γέφυρα, σπίτια στο βάθος και καλαθιού με πασχαλινά αυγά (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: πολύ καλή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: λευκό-άσπρο, χρυσαφί, πράσινο, γαλάζιο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, καφέ. (EL)
κάρτα μονόφυλλη ευχητήρια πασχαλιάτικη με εκτυπωμένη στην μπροστινή όψη παράσταση ποταμιού με γέφυρα, σπίτια στο βάθος και καλαθιού με πασχαλινά αυγά, καθώς και επιγραφή "ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ". Στην πίσω όψη φέρει χειρόγραφη σημείωση με ευχές για το Πάσχα (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

επικοινωνία (EL)
ευχή (EL)
αλληλογραφία (EL)
Χάρτινα (EL)
Πάσχα (EL)
γραφή (EL)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10317*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.