Λεύκωμα - βιβλίο με τίτλο "ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ (ΛΕΥΚΩΜΑ) ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ". Περιλαμβάνει καταχωρήσεις διαφημίσεων επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων από πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης και οδηγούς των πόλεων. Του 1936

Λεύκωμα - βιβλίο με τίτλο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
CC_BY_NC_ND



Λεύκωμα - βιβλίο με τίτλο "ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ (ΛΕΥΚΩΜΑ) ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ". Περιλαμβάνει καταχωρήσεις διαφημίσεων επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων από πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης και οδηγούς των πόλεων. Του 1936 (EL)

Γουναρόπουλος Αντ. (EL)
Τσοπανόπουλος Θ. (EL)

Κατάσταση: καλή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: γκρι, μαύρο, λευκό-άσπρο. (EL)
βιβλίο μακρόστενο, με εξώφυλλο γκρί από πεπιεσμένο χαρτόνι στην μπροστινή όψη και χαρτόνι στην πίσω όψη και ράχη από ύφασμα μαύρο με λευκά άνθη. Το εξώφυλλο φέρει επιγραφή "ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ (ΛΕΥΚΩΜΑ) ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ / ΕΚΔΟΤΑΙ ΑΝΤ. Κ. ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ & Θ. ΤΣΟΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ / 1936 / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Τύποις Ν. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ οδός Αριστοτέλους-Δραγούμη 3 έναντι μεγάρου Επαγγελματ. Επιμελητηρίου". Η επιγραφή πλαισιώνεται περιμετρικά από σιγμοειδή και γεωμετρικά μοτίβα. Αριστερά της επιγραφή (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Θεσσαλονίκη / Δ. Θεσσαλονίκης / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

1936



επιχείρηση (EL)
Θράκη (EL)
επάγγελμα (EL)
επιθεώρηση (EL)
επιμελητήριο (EL)
Θεσσαλονίκη (EL)
Μακεδονία (EL)
Χάρτινα (EL)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10389



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.