Βιβλίο - βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο μπλε και δερμάτινη ράχη που φέρει τίτλο "ΚΑΛΗ ΜΗΤΗΡ". Περιέχει στο πρώτο μέρος αφηγήματα και στο δεύτερο σημειώσεις οικιακής οικονομίας

Βιβλίο - βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο μπλε και δερμάτινη ράχη που φέρει τίτλο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
CC_BY_NC_ND



Βιβλίο - βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο μπλε και δερμάτινη ράχη που φέρει τίτλο "ΚΑΛΗ ΜΗΤΗΡ". Περιέχει στο πρώτο μέρος αφηγήματα και στο δεύτερο σημειώσεις οικιακής οικονομίας (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: κακή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: μπλε. (EL)
βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο μπλε που φέρει στην μπροστινή όψη εμπίεστο μοτίβο οικόσημου και στην πίσω όψη εμπίεστο ανθεμοειδές μοτίβο. Η ράχη είναι δερμάτινη, φέρει τίτλο "ΚΑΛΗ ΜΗΤΗΡ" και είναι δεμένη με τα φύλλα, με κλωστή μπεζ, με χειροποίητη βελονιά η οποία είναι εμφανής έξω από τη ράχη. Περιέχει 156 σελίδες, από τις οποίες λείπουν οι πρώτες 7. Στο εσώφυλλο φέρει χειροποίητα σχέδια με μολύβι, καθώς και χειρόγραφες σημειώσεις "Νικολάκης Καρακ..... ..... Νικολάου... αρακοβρ.... (δυσανάγνωστο). Περιέχει στο π (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Ελλάδα (EL)

1880/1920



λογοτεχνία (EL)
οικονομία (EL)
αφήγημα (EL)
οικιακή (EL)
Χάρτινα (EL)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10407



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.