Μαντήλα - μαντήλα μάλλινη, μηχανοποιημένης ύφανσης, σε χρώμα μαύρο, με διακόσμηση σταμπωτή περιμετρικά με άνθη φούξια, καρπούς μπλε και φύλλα πράσινα

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΜαντήλα - μαντήλα μάλλινη, μηχανοποιημένης ύφανσης, σε χρώμα μαύρο, με διακόσμηση σταμπωτή περιμετρικά με άνθη φούξια, καρπούς μπλε και φύλλα πράσινα (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: καλή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: μαύρο. (EL)
μαντήλα (αγοραστή), μάλλινη, μηχανοποιημένης ύφανσης, σε χρώμα μαύρο. Φέρει διακόσμηση σταμπωτή περιμετρικά με τριαντάφυλλα σε χρώματα φούξια και κόκκινο, καρπούς μπλε και φύλλα πράσινα με κίτρινες λεπτομέρειες. Στις τέσσερεις γωνίες φέρει από μία σταμπωτή σύνθεση με τον ίδιο φυτικό διάκοσμο. Παρατηρούνται δύο πολύ μικρές οπές (πιθανόν, από σκόρο) περιμετρικά και μία προς το κέντρο (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

σταμπωτό (EL)
Εξαρτήματα (EL)
κεφαλοκάλυμμα (EL)
γυναίκα (EL)
κεφαλόδεσμος (EL)
ενδυμασία (EL)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10433*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.