Γιακάς - υπόλευκος παιδικός γιακάς από αραχνοΰφαντο ύφασμα με δέσιμο φιόγκου στο πρόσθιο τμήμα και διαφανές κουμπί στο ένα στέλεχος του

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΓιακάς - υπόλευκος παιδικός γιακάς από αραχνοΰφαντο ύφασμα με δέσιμο φιόγκου στο πρόσθιο τμήμα και διαφανές κουμπί στο ένα στέλεχος του (EL)

Κριμπά Καπαρομύτη Θεοδώρα (EL)

Κατάσταση: πολύ καλή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: υπόλευκο. (EL)
υπόλευκος, βαμβακερός, από διάφανο ύφασμα με ενυφασμένα ανθικά μοτίβα (φυλλαράκια). Αποτελείται από έξι φύλλα σε διάφορα μεγέθη και στην πίσω όψη σχηματίζει V και ενώνεται με ένα μικρό πλαστικό κουμπί. Στην μπροστινή όψη στα δύο άκρα έχει δύο οξυκόρυφα μικρά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο και στη μέση ένα μεγαλύτερο κάθετο κομμάτι σε σχήμα κώνου. Ολόγυρα είναι διακοσμημένο με λεπτή δαντέλα. Είναι κολλαρισμένο σε όλη την επιφάνεια. (EL)
off-white kids' collar, made of fine textile, with a bow on the front and a transparent button (EN)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

αξεσουάρ (EL)
δαντέλα (EL)
παιδικό (EL)
ενδυμασία (EL)
collar (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10588*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.