Βιβλίο - βιβλίο των ενόπλων δυνάμεων, με τίτλο " ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ", του συγγραφέα Αναστασίου Αθ. Αλεξόπουλου

Βιβλίο - βιβλίο των ενόπλων δυνάμεων, με τίτλο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
CC_BY_NC_ND



Βιβλίο - βιβλίο των ενόπλων δυνάμεων, με τίτλο " ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ", του συγγραφέα Αναστασίου Αθ. Αλεξόπουλου (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: μέτρια. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: μπλε, μπεζ. (EL)
χαρτόδετο, έχει 331 σελίδες και λεπτό χάρτινο μπλε εξώφυλλο. Είναι καπλαντισμένο με μπεζ χαρτί στο οποίο φέρει χειρόγραφα την επιγραφή " Άννα Γουναρίδου αδελφή της Στέλλας". Στο μπλε εξώφυλλο έχει τυπωμένα σε μαύρο πλαίσιο τα εξής: " ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ", "ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ" , "ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΥΠΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΑΣ & ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ". Στηνπρώτη σελίδα έχει μια χειρόγραφη αφιέρωση " Στην Αννούλα για να με θυμάται". (EL)
armed forces' book with the title "ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ" (Training for soldiers and every Greek citizen), written by Anastasios Ath. Alexopoulos (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

σταρτός (EL)
σπουδαστές (EL)
αγωγή (EL)
ένοπλες δυνάμεις (EL)
οδηγίες (EL)
book (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10721



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.