Σχολικό βιβλίο - σχολικό βιβλίο για την ε' τάξη και στ' τάξη δημοτικού, με τίτλο "ΧΗΜΕΙΑ" , του συγγραφέα Σίμου Μ. Ασημάκη

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΣχολικό βιβλίο - σχολικό βιβλίο για την ε' τάξη και στ' τάξη δημοτικού, με τίτλο "ΧΗΜΕΙΑ" , του συγγραφέα Σίμου Μ. Ασημάκη (EL)

Ζηκάκης Μιχαήλ (EL)

school book for the 5th grade, with the title "ΧΗΜΕΙΑ" (Chemistry), written by Simos M. Asimakis (EL)
χαρτόδετο, με λεπτό κόκκινο εξώφυλλο πάνω στο οποίο έχει λευκά γράμματα και μια κυκλική εικόνα με ένα καθηγητή με δύο μικρούς μαθητές στο εργαστήριο χημείας. Αποτελείται από τρια διαφορετικά βιβλία με πέντε εξώφυλλα,δεμένα όλα μαζί, "Χημεία" (κόκκινο εξώφυλλο, συγγραφέας Σίμος Μ. Ασημάκης)- "Ορυκτολογία" (μπλε εξώφυλλο με σχέδιο ορυκτού στο κέντρο, συγγραφέας Σίμος Ασημάκης)- "Γεωμετρία" (μαύρο εξώφυλλο με σχέδιο που απεικονίζει δύο παιδιά στον πίνακα να σχεδιάζουν γεωμετρικά σχήματα, συγγραφέας ΝΙΚ. ΒΑΓΙΑ). Δεν έχουν οπισθόφυλλα. Όλα είναι από τον εκδοτικό οίκο "Μιχαήλ Σ. Ζηκάκη Πεσμαζόγλου-Πανεπιστημίου- Αθήναι". (EL)
Κατάσταση: κακή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: κόκκινο, λευκό-άσπρο. (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Αθήνα / Δ. Αθηναίων / Ν. Αθηνών / Στερεά Ελλάδα / Ελλάδα (EL)

1933αριθμητική (EL)
μάθημα (EL)
χημεία (EL)
γραμματική (EL)
δημοτικό (EL)
ορυκτολογία (EL)
μαθητής (EL)
σχολείο (EL)
book (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10725*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.