Βιβλίο - σχολικό βιβλίο με πράσινο εξώφυλλο "ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ" του Ιωάννη Σαρρή

Βιβλίο - σχολικό βιβλίο με πράσινο εξώφυλλο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
CC_BY_NC_ND



Βιβλίο - σχολικό βιβλίο με πράσινο εξώφυλλο "ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ" του Ιωάννη Σαρρή (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

βιβλίο με πράσινο εξώφυλλο με σχέδιο στο κέντρο, στο οποίο απεικονίζεται ο Άτλαντας να κρατάει την υδρόγειο σφαίρα. Είναι τρία διαφορετικά βιβλία δεμένα μεταξύ τους. Στο πάνω μέρος του πρώτου βιβλίου αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα, "Ιωάννου Σαρρή Δ.Φ. Καθηγητού Γεωγραφία" και στο κάτω μέρος του εξωφύλλου, "Ε' και ΣΤ" Δημοτικού", "Εκδοτικοί Οίκοι Μιχ. Σ. Ζηκάκη Πεσματζόγλου-Πανεπιστημίου Αθήναι". Στο δεύτερο βιβλίο, με τίτλο "Γραμματική Της Ελληνικής Γλώσσης" αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα τα εξής:"Τεύχος Β' Δια την Πέμπτην , Έκτην και Έβδομην Τάξιν, Συνταχθείσα τη συνεργασία τεσσάρων διδασκάλων της Ευαγγελικής Σχολής, Προς χρήσιν των δημοτικών σχολείων αμφότερων των φύλλων". Στο τρίτο βιβλίο με τίτλο "Προβλήματα Αριθμητικής Ε' Δημοτικού" , υπάρχει μαύρο εξώφυλλο με σχέδιο στο οποίο απεικονίζονται μαθητές σε τάξη και το ένα να γράφει σε πίνακα. Συγγραφείς είναι οι "Χάρης Γ. Δάφνης, Ν. Λιόντα. Και τα τρία έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο "Μιχ. Σ. Ζηκάκη Πεσματζόγλου-Πανεπιστημίου Αθήναι". (EL)
Κατάσταση: κακή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: πράσινο, κίτρινο, υπόλευκο, μαύρο. (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Αθήνα / Δ. Αθηναίων / Ν. Αθηνών / Στερεά Ελλάδα / Ελλάδα (EL)

1933



αριθμητική (EL)
σχολικό (EL)
γεωγραφία (EL)
δημοτικό (EL)
book (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/11230



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.