Πανεπιστημιακές παραδόσεις - άδετες δακτυλογραφημένες σελίδες από το μάθημα του καθηγητή Παν. Πέρδικα "Εταιρικό Δίκαιο", του ΑΠΘ

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΠανεπιστημιακές παραδόσεις - άδετες δακτυλογραφημένες σελίδες από το μάθημα του καθηγητή Παν. Πέρδικα "Εταιρικό Δίκαιο", του ΑΠΘ (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: κακή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: . (EL)
άδετες δακτυλογραφημένες σελίδες (21 φύλλα) από το πανεπιστημιακό μάθημα Ναυτικό Δίκαιο. Οι σελίδες είναι μέσα σε μια σελίδα από παλιά εφημερίδα, η οποία στην μια όψη της έχει μεγάλο σκίτσο ενός φύλλου και μιας κασετ΄νας τσιγάρων "Μυστράς" της καποβιομηχανίας "Γεωργιάδη". Στο πάνω μέρος της σελίδας αναγράφεται "Ναυτικόν Δίκαιον". Η πρώτη σελίδα από τις παραδόσεις φέρει χειρόγραφη σημείωση με μπλε μελάνι "καθηγ. Παν. Πέρδικα 1930-1934 Ελένης Μαλκότση φ.ν.". (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Θεσσαλονίκη / Δ. Θεσσαλονίκης / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

1930/1934παράδοση μαθήματος (EL)
Εταιρικό Δίκαιο (EL)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (EL)
Νομική Σχολή (EL)
lecture notes (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/11237*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.