Πανεπιστημιακές παραδόσεις - άδετες δακτυλογραφημένες σελίδες από το μάθημα του καθηγητή Παν. Πέρδικα "Εμπορικό Δίκαιο", του ΑΠΘ

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΠανεπιστημιακές παραδόσεις - άδετες δακτυλογραφημένες σελίδες από το μάθημα του καθηγητή Παν. Πέρδικα "Εμπορικό Δίκαιο", του ΑΠΘ (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Κατάσταση: κακή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: μηχανοποιημένο. ΧΡΩΜΑΤΑ: ροζ. (EL)
άδετες δακτυλογραφημένες σελίδες (41 φύλλα) από το πανεπιστημιακό μάθημα Εμπορικό Δίκαιο. Οι σελίδες είναι μέσα σε μια σελίδα από την εφημερίδα "Ελληνικός Βορράς - 30 Μαΐου 1985, η οποία στην μια όψη της έχει άρθρα που αναφέρονται στην προεκλογική κίνηση της Ν.Δ. Στο πάνω μέρος της σελίδας αναγράφεται "Εμπορικόν Δίκαιον καθηγητού Πανααγ. Περδίκα". Η πρώτη σελίδα από τις παραδόσεις φέρει χειρόγραφη σημείωση με μπλε μελάνι "1930-1934" και τον τίτλο "Εμπορικόν Δίκαιον κατά τις παραδόσεις του καθηγητού κ. Παναγ. Πέρδικα". Οι σελίδες αυτές βρίσκονται μέσα σε ένα ροζ δίφυλλο φάκελο, στον οποίο αναγράφεται με μολύβι και στυλό "Εμπορικό, Εταιρικό, Πτωχευτικό, Ναυτικό Δίκαιο καθ. Παναγ. Πέρδικα ετών 1930-1934". (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Θεσσαλονίκη / Δ. Θεσσαλονίκης / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

1930/1934παράδοση μαθήματος (EL)
Εμπορικό Δίκαιο (EL)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (EL)
Νομική Σχολή (EL)
lecture notes (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/11238*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.