Ημερίδα με θέμα: "Παράκαιρες προσηλώσεις… Λαογραφικές Συλλογές σήμερα και αύριο" που διοργάνωσε το ΛΕΜΜ-Θ, ως συνοδευτική δραστηριότητα στην περιοδική έκθεση: Άνθρωποι και Αντικείμενα, Σχέσεις Ζωής

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΗμερίδα με θέμα: "Παράκαιρες προσηλώσεις… Λαογραφικές Συλλογές σήμερα και αύριο" που διοργάνωσε το ΛΕΜΜ-Θ, ως συνοδευτική δραστηριότητα στην περιοδική έκθεση: Άνθρωποι και Αντικείμενα, Σχέσεις Ζωής (EL)
Conference: "inopportune obsessions ... Folk Collections today and tomorrow" organized by FEMM-Th, as accompanying activity to the temporary exhibition titled : "People and Objects, Life Relationships" (EN)

Γιάννης Κουϊτζόγλου (EL)

Καλωσόρισμα των προσκεκλημένων στην Ημερίδα από την Μαριάννα Βιλδιρίδη-Χατζητόλιου, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Λ.Ε.Μ.Μ.-Θ. (EL)

Βίντεο (EL)

Θεσσαλονίκη / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

2010-01-16ημερίδα (EL)
συνέδριο (EL)
λαογραφία (EL)
συνάντηση (EL)
πολιτική (EL)
μουσεία (EL)
συλλογές (EL)
μουσείο (EL)
συλλεκτική (EL)
αντικείμενα (EL)
conference (EN)
folklore (EN)
museum (EN)
management (EN)
folklorists (EN)
acquisition (EN)
collection (EN)
meeting (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Βίντεο

video/mp4

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/12329*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.