Χοροθεατρικό δρώμενο από την ομάδα "χορίς" με τίτλο: "Πέρασμα". Παρουσιάστηκε στο ΛΕΜΜ-Θ την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2013-14" με γενικό τίτλο: "Τα πρόσωπα το

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΧοροθεατρικό δρώμενο από την ομάδα "χορίς" με τίτλο: "Πέρασμα". Παρουσιάστηκε στο ΛΕΜΜ-Θ την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2013-14" με γενικό τίτλο: "Τα πρόσωπα το (EL)
Dance theater performed by "choris" at the Museum, as part of the celebration "European Heritage Days, 2013-14", under the title: "The faces of time". (EN)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Βίντεο (EL)

Θεσσαλονίκη / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

2013-10-02ΕΗΠΚ (EL)
χορός (EL)
χρόνος (EL)
παράσταση (EL)
νήμα (EL)
χοροθέατρο (EL)
theatre (EN)
theater (EN)
european (EN)
days (EN)
heritage (EN)
time (EN)
dance (EN)
choris (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Βίντεο

video/mp4

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/12433*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.