Συνεντεύξεις κατοίκων της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έκθεσης του ΛΕΜΜ-Θ "Αστικό Σπίτι Θεσσαλονίκης, 1880-1912".

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΣυνεντεύξεις κατοίκων της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έκθεσης του ΛΕΜΜ-Θ "Αστικό Σπίτι Θεσσαλονίκης, 1880-1912". (EL)

Μηλιατζίδου Ιωάννου Ευδοκία (EL)

Η Αρετή Τουρπάλη έζησε σε αυτό το σπίτι: μετά τη λεηλασία του σπιτιού από τους Γερμανούς και το θάνατο του συζύγου, έδιναν νοίκι στη θεία της Ελισάβετ Τουρπάλη και ξανάφτιαξαν το σπίτι με το σύζυγό της. (EL)
Αστικό Σπίτι Θεσσαλονίκης, 1880-1912, 1985 (EL)
Η Αρετή Σπάρτση περιγράφει τις κουρτίνες του σαλονιού στη βίλα Τουρπάλη στη Θεσσαλονίκη, τα μόνα αντικείμενα που σώθηκαν από τη λεηλασία των Γερμανών. (EL)

Ήχοι (EL)

Θεσσαλονίκη / Δ. Θεσσαλονίκης / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

1985-03-22συνέντευξη (EL)
σπίτι (EL)
αστικό (EL)
ύφασμα (EL)
κουρτίνα (EL)
Τουρπάλης (EL)
Θεσσαλονίκη (EL)
έκθεση (EL)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Ήχος

audio/mp3

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/13482*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.