δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Carnivals in Makrychori
Καρναβάλια στο Μακρυχώρι
Άγνωστος
Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού της Αντιδημαρχίας Ανάδειξης της Προσφυγικής Ταυτότητας Καλαμαριάς.
Historical Archive of Refugee Hellenism of the Mayoralty for the Promotion of the Refugee Identity of Kalamaria.
Αρχείο Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, Θεσσαλονίκη
Αριστερά διακρίνεται ο δωρητής ντυμένος κορίτσι, δίπλα του η ξαδέλφη του Σούλα Βακαλοπούλου και ντυμένος κάου – μπόϋ ο ξάδελφος του δωρητή Παύλος Βακαλόπουλος.
Archive of Konstantinos Papadopoulos, Thessaloniki
On the left is the donor dressed as a girl, next to him his cousin Soula Vakalopoulou and the donor's cousin Pavlos Vakalopoulos dressed as a cowboy.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.