δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Τα κέντρα διασκέδασης από το Κουρί και μέχρι το Κατιρλί, επάνω και κάτω από τον Βράχο
The Entertainment Centers from Kouri to Katirli, above and below the Rock
Άγνωστος
Αυτό που φαίνεται πίσω από τα δέντρα και πάνω στο βράχο, είναι το Κέντρο ‘’ΦΑΛΗΡΟ’’ του Κατιρλιώτη Πανάγου που άλλαξε όνομα και έγινε ‘’ΡΙΟ’’. Ερχόμενοι προς το Κουρί, είναι μια αλάνα το λεγόμενο ‘’ΜΠΑΪΡΗ’’. Μετά ήταν το καφενείο του Μανιάτη ‘’ΆΥΡΑ’’. Κάτω στη θάλασσα το Τσαρδάκι με τα τραπέζια που φαίνεται είναι της ταβέρνας ‘’ΠΑΛΟΙΡΙΑ’’ του Γιαννάκη. Προς το Κατιρλί το Τσαρδάκι που βλέπουμε είναι της ταβέρνας ‘’ΣΥΚΙΕΣ’’ του Γονάτη, και πίσω από το Τσαρδάκι μέσα στα δέντρα είναι η Ταβέρνα.
Behind the trees, perched on the rock, stands the former Faliro entertainment center of Panagos, which was later renamed Rio. Moving towards Kouri, there is an open space known as Bairi. Beyond that stood Avra, the café owned by Maniatis. By the sea, the small wooden pavilion (Tsardaki) with the tables belongs to Paliria, the tavern of Giannakis. Further towards Katirli, another Tsardaki visible in the distance is part of Sykies, the tavern owned by Gonatis. Tucked away behind the Tsardaki, nestled among the trees, lies the main tavern itself.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.