δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
"ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ" ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1925
(EL)
Άγνωστος Δημιουργός
(EL)
Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης
(EL)
Το δίπλωμα απονεμήθηκε από τους διοργανωτές γυμναστικούς συλλόγους Αθηνών "Πανελλήνιος" και "Εθνικός" στον Πετρίδη Πλ. για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 800μ. (4Χ400μ.) κατά τη διάρκεια της 6ης αγωνιστικής οργάνωσης "Παναθήναια" το 1925.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.