ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 1932, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ Π., Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ολυμπιακό Μουσείο

Αποθετήριο :
Συλλογή Ολυμπιακού Μουσείου

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 1932, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ Π., Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ (EL)

Άγνωστος δημιουργός

Εφημερίδα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ", μεγάλη καθημερινή εφημερίς εκδιδόμενη προσωρινώς τρισεβδομαδιαία. Το κεντρικό θέμα του πρωτοσέλιδου φέρει τον τίτλο «Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Ο ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΕΚ». Ακόμη, στην πρώτη σελίδα παρουσιάζεται το άρθρο «ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΘΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ» και εικονίζεται σκίτσο με ένα Έλληνα αθλητή να τρέχει και πίσω στο φόντο παρουσιάζεται η Βόρεια Αμερική. Η λεζάντα της εικόνας γράφει «ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ». Ημερομηνία έκδοσης: Δευτέρα, 30 Μαΐου 1932. Αριθμός Φύλλου: 26. Χρησιμοποιείται η καθαρεύουσα. (EL)
Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)
Inventory number ΟΜ-00002057ΟΜ-00002057 (EL)

Μητράγκας Γεώργιος (EL)

Εφημερίδα (EL)

Αθήνα


1932


Ιστορία του αθλητισμού
Ελληνικές αθλητικές διοργανώσεις
Αθλητικοί φορείς
Τύπος


Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)

Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης

Εικόνα

Διαστάσεις: 57 x 39 εκ.

Μη γλωσσολογικό περιεχόμενο - Μη εφαρμόσιμο

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0) (EL)
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0): Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el

http://hdl.handle.net/11525/DOI-7579*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.