ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΟΜΑΔΑ ΒΙΝΝΕΡ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΕΚ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ολυμπιακό Μουσείο

Αποθετήριο :
Συλλογή Ολυμπιακού Μουσείου

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κατεβάστε το βασικό αρχείο
απευθείας από τον ιστότοπο του αποθετηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΟΜΑΔΑ ΒΙΝΝΕΡ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΕΚ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (EL)

Άγνωστος δημιουργός

Εφημερίδα "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ", τετρασέλιδη αθλητική εφημερίδα, της ιδιοκτησίας του Οργανισμού Αθλητικών Εκδόσεων, με διευθυντή τον Αθανάσιο Ε. Σέμπο. Το κεντρικό θέμα του πρωτοσέλιδου φέρει τον τίτλο «Η ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΕΚΑΜΨΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΪΚΟΝ ΣΘΕΝΟΣ» με υπότιτλο «ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΗΝ Η ΒΙΝΝΕΡ, ΜΕ ΕΦΟΔΙΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗΝ ΤΗΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΧΘΕΣ ΑΜΥΝΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ 4-2. ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΛΗΞΕΩΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ ΝΕΡΑΤ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΟ ΜΕ 4-0, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΤΥΧΟΝ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΗΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΑΛΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΝ». Ημερομηνία έκδοσης: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 1949. Αριθμός Φύλλου: 431. (EL)
Inventory number ΟΜ-00002332ΟΜ-00002332 (EL)
Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)

Οικονόμου Αντώνης (EL)

Εφημερίδα (EL)

Αθήνα


1949


Ιστορία του αθλητισμού
Διαιτητές - Κριτές
Τύπος
Ποδόσφαιρο


Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)

Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης

Εικόνα

Διαστάσεις: 43 x 62 εκ.

Ελληνική γλώσσα

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0) (EL)
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0): Ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης (EL)
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.el

http://hdl.handle.net/11525/DOI-7867*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.