Μεγάλη συναυλία της ΄΄Παλλαδίου Χορωδίας΄΄ : με το θρησκευτικόν αριστούργημα J. Massenet ΄΄Μαρία Μαγδαληνή΄΄ (Marie Magdeleine)

Μεγάλη συναυλία της ΄΄Παλλαδίου Χορωδίας΄΄ : με το θρησκευτικόν αριστούργημα J. Massenet ΄΄Μαρία Μαγδαληνή΄΄ (Marie Magdeleine)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Μεγάλη συναυλία της ΄΄Παλλαδίου Χορωδίας΄΄ : με το θρησκευτικόν αριστούργημα J. Massenet ΄΄Μαρία Μαγδαληνή΄΄ (Marie Magdeleine) (EL)

Πρόγραμμα συναυλίας κατά την οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, το μελοδραματικό έργο (ορατόριο) του Jules Massenet ΄΄Μαρία Μαγδαληνή΄΄, που πραγματοποιήθηκε από την Παλλάδιο Χορωδία με τη συμμετοχή της Μεγάλης Συμφωνικής Ορχήστρας, υπό την διεύθυνση του Αλέκου Κόντη και υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στο θέατρο Ολύμπια της Αθήνας στις 30 Ιανουαρίου 1934. Περιλαμβάνει κάποια βιογραφικά στοιχεία του συνθέτη και μια σύντομη περιγραφή του έργου του. Περιέχει αναλυτικά όλους τους στίχους του ορατορίου, καθώς επίσης και ονομαστικό κατάλογο των μελών (δόκιμα, ενεργά και αρωγά) της Παλλαδίου Χορωδίας. Περιέχει ακόμη, διαφημίσεις. (EL)

Massenet, Jules
Επιτροπάκης, Πέτρος (EL)
Καλογεράς, Σπύρος (EL)
Γαλαζούδη, Νίκη (EL)
Γιάπαπα-Λογοθέτη, Φρέσα (EL)
Κόντης, Αλέκος (EL)

Προγράμματα (EL)

Θέατρο Ολύμπια (EL)
[Αθήνα] (EL)

2018-07-21T06:47:19Z


1934-01-30





Προγράμματα Συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - Concert and other artistic events programs (EL)
Αρχείο Προγραμμάτων (EL)

Τυπογραφικά Καταστήματα Μουσικών Χρονικών (EL)

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα

Ελεύθερη πρόσβαση εντός του χώρου της βιβλιοθήκης
CC BY-NC

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

http://hdl.handle.net/123456789/10657



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.