Συναυλία της περιόδου 1920-1921 δοθησομένη υπό της ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών : δευτέρα συνδρομητών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική ΧρήσηΣυναυλία της περιόδου 1920-1921 δοθησομένη υπό της ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών : δευτέρα συνδρομητών (EL)

Πρόγραμμα συναυλίας που πραγματοποιήθηκε από την ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, στο Δημοτικό θέατρο Αθηνών στις 21 Δεκεμβρίου 1920. Περιέχει βιογραφικά στοιχεία των συνθετών και σύντομη αναφορά στα έργα τους. Περιέχει ανακοινώσεις για τις προσεχείς συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Ωδείο Αθηνών καθώς και ονομαστικό κατάλογο των μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών για την περίοδο 1920-1921. (EL)

Bach, Johann Sebastian
Freeman, Woldemar
Corelli, Arcangelo
Marsick, Armand
Dvorak, Antonin
Saint-Saens, Camille
Rimsky Korsakoff, Nikolai
Charpentier, Marc Antoine
Αυγερινός, Νικόλαος (EL)
Γαϊδεμβέργερ, Ροδόλφος (EL)

Προγράμματα (EL)Προγράμματα Συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - Concert and other artistic events programs (EL)
Αρχείο Προγραμμάτων (EL)

Τύποις Π. Δ. Σακελλαρίου (EL)

1920-12-21

2018-07-21T06:56:58ZΕικόνα

Ελληνική γλώσσα

Ελεύθερη πρόσβαση εντός του χώρου της βιβλιοθήκης
CC BY-NC

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.