Invocation a la paix
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Invocation a la paix

α, β) μαύρο μελάνι και μολύβι, γ) μαύρο μελάνι, δ) μαύρο μελάνι, μπλε στυλό, μαύρο μολύβι, ε) μπλε μελάνι, στ) μαύρο μολύβι, ζ) μαύρο μελάνι, η) μαύρο μολύβι (EL)
Οι τίτλοι στα εξώφυλλα δεν είναι γραμμένοι από τον Ριάδη. Υπάρχει σύγχυση ως προς τον αριθμό και τη σειρά των μερών του έργου. (EL)
Πλήρες. α) Καθαρογραμμένη παρτιτούρα με ελάχιστες προσθήκες, αναφέρεται σαν "ΙΙ Invocation a la paix"., β) Επίσης καθαρογραμμένη παρτιτούρα με ελάχιστες προσθήκες, από την οποία λείπει το μέρος των κρουστών και έχει σβησμένο τίτλο., γ) Ένα άλλο μέρος ελλιπές, από άλλο γραφέα. Μόνο 4 σελίδες είναι γραμμένες, οι οποίες συμπίπτουν με τον υποφάκελο α) του έργου Εκάβη (5). Οι υπόλοιπες έχουν μόνο χωρισμένα μέτρα., δ) 33 πάρτες για τα δύο πρώτα μέρη, το δεύτερο μέρος έχει τον τίτλο "Οι γάμοι του Τρυγαίου και της Οπώρας"., ε) Πάρτες από άλλο γραφέα με ένδειξη "ΙΙΙ Κακρική πομπή" πρόκειται όμως για το "Allegro vivace" που φαίνεται να ήταν το δεύτερο μέρος., στ) Σπαρτίτο με ενδείξεις ενορχήστρωσης "II Invocation a la paix, Lent" με άλλο υλικό φαίνεται αυτοτελές., ζ) "Danse argeste" ενορχήστρωση 16 μόνον μέτρων με μελάνι. Άγνωστο από πού προέρχεται., η) Δύο πεντάγραμμα χωρίς νότες. Υπάρχει μόνο ο τίτλος ‘‘Ιnvocation a la paix". (EL)


2018-08-06T09:08:34Z

Ορχηστρικά έργα (EL)



Invocation a la paix
Αρχείο Αιμιλίου Ριάδη (EL)

Κείμενο/PDF

Μη γλωσσολογικό περιεχόμενο - Μη εφαρμόσιμο

CC BY-NC

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

http://hdl.handle.net/123456789/33832



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.