Μπρεχτ-Βάιλ, Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ, 1977-1978

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Εθνική Λυρική Σκηνή

Αποθετήριο :
Εικονική Έκθεση Εθνικής Λυρικής Σκηνής

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη ΧρήσηΜπρεχτ-Βάιλ, Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ, 1977-1978 (EL)
Brecht-Weill, Rise and Fall of the City of Mahagony-18984 (EN)

Στιγμιότυπο από το πρώτο ανέβασμα της όπερας των Μπρεχτ-Βάιλ Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ, στο Θέατρο Ολύμπια, τον Νοέμβριο του 1977, σε σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη. Από αριστερά: ο βαρύτονος Θέμις Σερμιέ (Μπιλ), ο τενόρος Δημήτρης Στεφάνου (Τζακ), η υψίφωνος Βάσω Παπαντωνίου (Τζένη), ο τενόρος Ζάχος Τερζάκης (Τζιμ), η μεσόφωνος Κική Μορφονιού (Μπέκμπικ), ο βαθύφωνος Δημήτρης Καβράκος (Τζο), ο τενόρος Μιχάλης Χελιώτης (Φάττυ) και ο βαρύτονος Ανδρέας Κουλουμπής (Μωϋσής). (EL)
Photo from first staging of the opera by Brecht-Weill The Rise and Fall of the City of Mahagonny at Olympia Theater, in November 1977, directed by Minos Volanakis. Left to right: baritone Themis Sermie (Bill), tenor Dimitris Stefanou (Jack), soprano Vasso Papantoniou (Jenny), tenor Zachos Terzakis (Jim), mezzo-soprano Kiki Morfoniou (Begbick), bass Dimitri Kavrakos (Joe), tenor Michalis Cheliotis (Fatty) and baritone Andreas Kouloumbis (Moses). (EN)

Φωτογραφίες (EL)
Photos (EN)

Μπρεχτ-Βάιλ, Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ, 1977-1978 (EL)
Brecht-Weill, Rise and Fall of the City of Mahagony, 1977-1978 (EN)


2015-09-16T16:21:26

Θέατρο Ολύμπια, Αθήνα (EL)
Olympia Theater (EN)

1977-1978 (EL)
1977-1978 (EN)


Εικόνα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.