Ποιότητα παραγόμενων οπωροκηπευτικών

Ποιότητα παραγόμενων οπωροκηπευτικών

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας   

Αποθετήριο :
Μέδουσα   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Ποιότητα παραγόμενων οπωροκηπευτικών (EL)

Χατζηχαρίσης, Ιωάννης -- Συγγραφέας (EL)

Περιέχεται στο Νιάουστα, τχ.95-96 (Απρίλιος-Σεπτέμβριος 2001) σ.56-60 (EL)
σ. 55-60 (EL)

[Άρθρο] (EL)


2001


Συλλογή Τοπικού Ενδιαφέροντος (EL)
Οπωροκηπευτικά (EL)
Local Interest Collection (EN)
Fruit and vegetables (EN)


Νάουσα: Σύλλογος Αποφοίτων,2001 (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.