Φανταστική απεικόνιση και τομή του θριγκού του ναού της Αθηνάς Πολιάδος στην Πριήνη (Μικρά Ασία). Ο διάκοσμος της σίμης. Επιστύλιο και γείσο με βάση τις μετρήσεις του Wood.

Φανταστική απεικόνιση και τομή του θριγκού του ναού της Αθηνάς Πολιάδος στην Πριήνη (Μικρά Ασία). Ο διάκοσμος της σίμης. Επιστύλιο και γείσο με βάση τις μετρήσεις του Wood.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη   

Αποθετήριο :
Travelogues   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Φανταστική απεικόνιση και τομή του θριγκού του ναού της Αθηνάς Πολιάδος στην Πριήνη (Μικρά Ασία). Ο διάκοσμος της σίμης. Επιστύλιο και γείσο με βάση τις μετρήσεις του Wood. (EL)

Fig. 1: The Entablature of the Temple restored, with a Section through the middle, showing its internal face. Fig. 2: The Ornament on the Sima upon a larger Scale… Fig. 3: An Architrave and Cornice, taken from Mr. Wood's measurements of this temple.


Πριήνη Καρία Μικρά Ασία (EL)


1769


Αρχαιότητες – Τέχνη (EL)
Ιωνία (EL)
Πριήνη (EL)
Μικρά Ασία (EL)
Ναός της Αθηνάς Πολιάδος (Πριήνη) (EL)
Τουρκία (EL)
Σχέδια - Κατόψεις (EL)


Society of Dilettanti. Ionian Antiquities published with Permission of the Society of Dilettanti, by R. Chandler, M.A. F.S.A. N. Revett, Architect; W. Pars, Painter. London: for T. Spilsbury and W. Haskell, MDCCLXIX. [=1769]

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.