Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, Μελίνας Μερκούρη, στο ναυπηγείο "Ψαρού", όπου γινόταν η ναυπήγηση του "Κερύνεια ΙΙ", πιστού αντιγράφου πλοίου των ελληνιστικών χρόνων που βρέθηκε στο λιμάνι της Κερύνειας. Η κατασκευή έγινε με αρχαίες ναυπηγικές μεθόδους, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Προστασίας Ναυτικής Παράδοσης, και τη βοήθεια των καθηγητών αρχαιολόγων Katzev και Steffy.

Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, Μελίνας Μερκούρη, στο ναυπηγείο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, Μελίνας Μερκούρη, στο ναυπηγείο "Ψαρού", όπου γινόταν η ναυπήγηση του "Κερύνεια ΙΙ", πιστού αντιγράφου πλοίου των ελληνιστικών χρόνων που βρέθηκε στο λιμάνι της Κερύνειας. Η κατασκευή έγινε με αρχαίες ναυπηγικές μεθόδους, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Προστασίας Ναυτικής Παράδοσης, και τη βοήθεια των καθηγητών αρχαιολόγων Katzev και Steffy. (EL)

ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΓΙΑ, ΨΑΡΟΥ, 19/2/1985.

Πρακτορείο Ηνωμένων Φωτορεπόρτερ Αθήνα, Σταδίου 36 Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ. 22-348 (EL)

ΑΡΝΗΤΙΚΟ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Πρωτότυπο
35mm

Πέραμα (EL)


1985


ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ / ΠΛΟΙΑ (EL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ / ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ (EL)



ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.