Οι υπουργοί Παπαληγούρας και Τσάτσος συνομιλούν με βιομηχάνους που πρόκειται να χρηματοδοτήσουν κοινωφελή έργα στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας.

Οι υπουργοί Παπαληγούρας και Τσάτσος συνομιλούν με βιομηχάνους που πρόκειται να χρηματοδοτήσουν κοινωφελή έργα στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Οι υπουργοί Παπαληγούρας και Τσάτσος συνομιλούν με βιομηχάνους που πρόκειται να χρηματοδοτήσουν κοινωφελή έργα στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. (EL)
Ministers Papaligouras and Tsatsos discuss with industrialists that are to finance public works in the Argolid and Corinthia. (EN)

Οι κ.κ. Τσάτσος, Παπαληγούρας, ο εφοπλιστής Πεζάς κ.λπ. βιομήχανοι οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν κοινωφελή έργα εις την Αργολιδοκορινθίαν. Εις την φωτογραφίαν οι κ.κ. Υπουργοί κ.λπ. Εις την Κίον του Άργους.

Πουλίδης, Πέτρος Χ. (Pierre Ch. Poulides) Αθήνα, Σκουφά 23 / Ηρακλείτου 15 (EL)
Poulidis, Petros Ch. (Pierre Ch. Poulides) Athens, 23 Skoufa Str. / 15 Irakleitou Str. (EN)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Πρωτότυπο

Άργος (EL)


1956-1958


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ / ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ (EL)


ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 20ος
GENERAL ARCHIVES 20th Century

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.