26 Δεκεμβρίου. Σύσκεψη στο υπουργείο εξωτερικών των εκπροσώπων όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας παρουσία του Winston Churchill. Η πόλη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και η σύσκεψη γίνεται με λάμπες θυέλλης όπως μεταφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος. "Συνέχισα να φωτογραφίζω χρησιμοποιώντας το δραματικό φωτισμό του δωματίου".

26 Δεκεμβρίου. Σύσκεψη στο υπουργείο εξωτερικών των εκπροσώπων όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας παρουσία του Winston Churchill. Η πόλη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και η σύσκεψη γίνεται με λάμπες θυέλλης όπως μεταφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



26 Δεκεμβρίου. Σύσκεψη στο υπουργείο εξωτερικών των εκπροσώπων όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας παρουσία του Winston Churchill. Η πόλη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και η σύσκεψη γίνεται με λάμπες θυέλλης όπως μεταφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος. "Συνέχισα να φωτογραφίζω χρησιμοποιώντας το δραματικό φωτισμό του δωματίου". (EL)
December 26. Meeting at the Ministry of Foreign Affairs of delegates of all political forces of the country in the presence of Winston Churchill. Electricity in the city was cut off and the meeting was lit by storm lanterns, as testified by the photograph (EN)

Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Συνέχισα να φωτογραφίζω χρησιμοποιώντας το δραματικό φωτισμό του δωματίου.

Kessel, Dmitri Αθήνα (EL)
Kessel, Dmitri Athens (EN)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Πρωτότυπο
26x33,5

Αθήνα (EL)


1944


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ (EL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ / ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ (EL)
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ (EL)
LIBERATION / DECEMBER RIOTS (EN)
CIVIL WAR (EN)



KESSEL, DMITRI

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.