Μάρτιος- Απρίλιος 1863. Η τριμελής επιτροπή της "Εν Αθήναις Β' των Ελλήνων Συνέλευσις" για να προσφέρει το στέμμα της Ελλάδος στο νεαρό Δανό πρίγκιπα Χριστιανό- Γουλιέλμο-Φερδινάνδο- Αδόλφο-Γεώργιο. Εικονίζονται καθιστοί τα μέλη της επιτροπής: Θρασύβουλος Ζαϊμης, Κωνσταντίνος Κανάρης, Δημήτριος Γρίβας. Όρθιοι τα μέλη της ακολουθίας: Ι. Μόλλας, Δ. Βρατσάνος, Π. Σταύρος, Τ. Φιλήμων, Σπ. Σκουζές.

Μάρτιος- Απρίλιος 1863. Η τριμελής επιτροπή της
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Μάρτιος- Απρίλιος 1863. Η τριμελής επιτροπή της "Εν Αθήναις Β' των Ελλήνων Συνέλευσις" για να προσφέρει το στέμμα της Ελλάδος στο νεαρό Δανό πρίγκιπα Χριστιανό- Γουλιέλμο-Φερδινάνδο- Αδόλφο-Γεώργιο. Εικονίζονται καθιστοί τα μέλη της επιτροπής: Θρασύβουλος Ζαϊμης, Κωνσταντίνος Κανάρης, Δημήτριος Γρίβας. Όρθιοι τα μέλη της ακολουθίας: Ι. Μόλλας, Δ. Βρατσάνος, Π. Σταύρος, Τ. Φιλήμων, Σπ. Σκουζές. (EL)
Group portrait of men, probably politicians. (EN)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ
Πρωτότυπο

20


1863


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ / ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ (EL)
ΦΟΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΩΝ (EL)



ΜΑΚΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΕΥΚΩΜΑ

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.