Ο γερουσιαστής Πωλ Σαρμπάνης (στο κέντρο), με τον διευθυντή του γραφείου του Παναγιώτη Μαρούδα (δεξιά) και τον Μίμη Τσίντολα.

Ο γερουσιαστής Πωλ Σαρμπάνης (στο κέντρο), με τον διευθυντή του γραφείου του Παναγιώτη Μαρούδα (δεξιά) και τον Μίμη Τσίντολα.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Ο γερουσιαστής Πωλ Σαρμπάνης (στο κέντρο), με τον διευθυντή του γραφείου του Παναγιώτη Μαρούδα (δεξιά) και τον Μίμη Τσίντολα. (EL)
Senator Paul Sarbanis (middle) with his office chief administrator Panagiotis Maroudas (right) and Mimis Tsintolas (EN)

Εις την ανωτέρω φωτογραφίαν εκ δεξιών ο κ. Παναγ. Μαρούδας Διευθυντής του Γραφείου του κ. Σαρμπάνη εις Μπαλτιμώρη, ο Γερουσιαστής Έντιμ. κ. Πωλ Σαρμπάνης και ο δυναμικός και δραστήτιος Κοινοτικός παράγων Αρκάς κ. Μίμης Τσίντολας. Ο κ. Τσίντολας, ως Τσαιρμαν 20μελούς Επιτροπής, φροντίζει δια την επιτυχίαν δεξιώσεως η οποία διδεται την 11ην Απριλίου 1976 εις το HOLIDAY INN του SILVER SPRING M.D. δια την συγκέντρωσιν χρηματικού ποσού προς αντιμετώπισιν εξόδων εμφανίσεως του κ. Σαρμπάνη εις την Τηλεόρασιν.

Goldberg B., Robert (EL)
Goldberg B., Robert (EN)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Πρωτότυπο

Βαλτιμόρη (Η.Π.Α.) (EL)

12,5x17,5

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ (EL)
ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ (EL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ / ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ (EL)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ (EL)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ (EL)
GREEK DIASPORA (EN)
SOCIETY (EN)



ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 20ος
GENERAL ARCHIVES 20th Century

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.