Μικρασιατική εκστρατεία, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Ελένη επιβιβάζονται στο θωρηκτό "Λήμνος" από βενζινάκατο, μετά από τελετή στη Σμύρνη(;). Στη σκάλα τις υποδέχεται ο ναύαρχος Γ. Καλαμίδας(;).

Μικρασιατική εκστρατεία, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Ελένη επιβιβάζονται στο θωρηκτό
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Μικρασιατική εκστρατεία, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Ελένη επιβιβάζονται στο θωρηκτό "Λήμνος" από βενζινάκατο, μετά από τελετή στη Σμύρνη(;). Στη σκάλα τις υποδέχεται ο ναύαρχος Γ. Καλαμίδας(;). (EL)
Asia Minor campaign, Queen Sofia and Princess Eleni board the battleship "Limnos"from a motorboat, after a celebration in Smyrna (?). Admiral G. Kalamidas (?) greets them on the stairs. (EN)

...της 28ης Ιουνίου 1921 εις την οποίαν παρέστησαν οι Βασιλείς, Πρίγκηψ Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Ελένη. Η Α. Μ. η Βασίλισσα Σοφία και η Πριγκίπισσα ελένη εξέρχονται της Βενζινακάτου και ανέρχονται επί της "Λήμνου". Επί της κλίμακος, ο ναύαρχος κ. Γ. Καλαμίδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (EL)
Φώτο/Λευκώματα (EL)

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Πρωτότυπο

Μικρά Ασία (EL)

30


1921


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (EL)
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ / ΠΛΟΙΑ (EL)
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (EL)
ROYAL FAMILY (EN)
SHIPYARDS / SHIPS (EN)
ASIA MINOR CAMPAIGN (EN)



KANELLOPOULOS, ANASTASIOS
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΛΕΥΚΩΜΑ

Εικόνα

http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.