Συνθήκη ειρήνης μεταξύ των συμμάχων και συνησπισμένων δυνάμεων και της Γερμανίας μετά του προσθέτου πρωτοκόλλου: υπογραφείσα εν Βερσαλλίαις τη 15/28 Ιουνίου 1919.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
Ο σύνδεσμος στην καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά λόγω τεχνικών εργασιών στον ιστότοπο του φορέα*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 4.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
κοινοποιήστε το τεκμήριο

1919 (EL)
Συνθήκη ειρήνης μεταξύ των συμμάχων και συνησπισμένων δυνάμεων και της Γερμανίας μετά του προσθέτου πρωτοκόλλου: υπογραφείσα εν Βερσαλλίαις τη 15/28 Ιουνίου 1919. (EL)


Η Συνθήκη ειρήνης γνωστή ως “Η Συνθήκη των Βερσαλλιών” που τερμάτισε επίσημα τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανάμεσα στην Αντάντ και την Γερμανική Αυτοκρατορία. Από ελληνικής πλευράς υπέγραψαν οι: Ελευθέριος Βενιζέλος και Ν. Πολίτης. (EL)Επιτροπή Ποντιακών Μελετών (Ε.Π.Μ.) (EL)
Committee for Pontic Studies (E.P.M.) (EN)

Επιτροπή Ποντιακών Μελετών (EL)


Αθήνα (EL)

1919

Εικόνα

182 σελίδες (EL)

Ελληνική γλώσσα

Creative Commons Αναφορά Μη Εμπορική Χρήση Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-ND 4.0): Επιτροπή Ποντιακών Μελετών*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.