Ανοικτό Θέατρο Χαϊδαρίου

Ανοικτό Θέατρο Χαϊδαρίου

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δήμος Χαϊδαρίου   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δήμου Χαϊδαρίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-SA 3.0

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή
CC_BY_SA



Ανοικτό Θέατρο Χαϊδαρίου (EL)

Δήμος Χαϊδαρίου
Δήμος Χαϊδαρίου (EL)

Το Ανοικτό Θέατρο Χαϊδαρίου, που βρίσκεται εντός του Πάρκου Ιστορικής Μνήμης και Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, είναι ένας ανοιχτός χώρος πολιτισμού στο Δήμο Χαϊδαρίου. Εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2007 και έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τα φεστιβάλ και τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου, και όχι μόνο, και που καλύπτουν όλο το φάσμα της τέχνης. Θεατρικές παραστάσεις καταξιωμένων θιάσων με γνωστούς ηθοποιούς, συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις από παραδοσιακούς χορούς ως και παραστάσεις κλασσικού χορού, φεστιβάλ, και όλων των ειδών οι πολιτιστικές δραστηριότητες έχουν χώρο έκφρασης στο Θέατρο Χαϊδαρίου. Ακόμα, ο χώρος φιλοξενεί παραστάσεις φορέων του Χαϊδαρίου και σχολείων της πόλης, ενώ διαθέτει σύγχρονα καμαρίνια και λοιπούς χώρους θεάτρου. Στις εγκαταστάσεις του εδράζεται το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΡΜΟΣ του Δήμου. (EL)

Δήμος Χαϊδαρίου
Δήμος Χαϊδαρίου (EL)


Χαϊδάρι


2014-05-12




Δήμος Χαϊδαρίου (EL)

Δήμος Χαϊδαρίου
Δήμος Χαϊδαρίου (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

Δήμος Χαϊδαρίου

http://hdl.handle.net/11725/0002001208
http://services.haidari.evolution-isa.gr/haidari/item/1208



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.