δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Ο Νεόφυτος Καρύστου καταγγέλλει στον Ιωάννη Κωλέττη ότι η εκστρατεία των Σαλαμινίων παραμελήθηκε από τους προύχοντες και ότι στρατολογήθηκαν μόνο εξήντα στρατιώτες με δικό τους καπετάνιο και όχι με χιλίαρχο, οι οποίοι πληρώνονται από το λαό που είναι φτωχός. Αναφέρει επίσης επίθεση που δέχτηκε ο αδελφός του στο Μεσολόγγι. Ζητά να επιβληθεί από τη διοίκηση ο Νόμος.
(EL)
Ευρώπη ▶ Ελλάδα ▶ Περιφέρεια Αττικής ▶ Περιφερειακές Ενότητες Πειραιώς και Νήσων Αττικής Νήσος ΣαλαμίναΝησί Salamina Island | Κούλουρη | Salamis Island
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.