δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Ο Αθανάσιος Ψαλίδας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την κακοδιαχείρηση της επανάστασης από τους λίγους που καρπώνονται όλα τα έσοδα, αντί να τα διαθέτουν για την οργάνωση του αγώνα. Επιπλέον, ενημερώνει τον Ιωάννη Κωλέττη ότι ο τουρκικός στόλος βρίσκεται συγκεντρωμένος στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ δύο άγγλοι από το Κομιτάτο πηγαίνουν στο Μεσολόγγι να συναντήσουν τον Byron για να εξασφαλίσουν τα δάνεια της Μάλτας.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.