δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-SA 4.0 Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή
Ο Ν. Πανουργιάς ανακοινώνει στον [Ιωάννη Κωλέττη] το σχέδιο για οχύρωση της τοποθεσίας καταφύγι, με σκοπό ο εχθρός είτε να επιτεθεί είτε να αποχωρήσει από τα Σάλωνα. Η οχύρωση της τοποθεσίας θα διακόψει την επικοινωνία των οχυρωμάτων Αμπλιανής, Γραβιάς, Νυτρόπολης με το Ζητούνι, από το οποίοι οι Τούρκοι προμηθεύονται τα αναγκαία.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.