Δίπλωμα με κορνίζα - δίπλωμα από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Εθνική Οργάνωσις Αντιστάσεως, της Αθηνάς Ταρσούλη, σε ξύλινη κορνίζα, Αθήνα 1945

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΔίπλωμα με κορνίζα - δίπλωμα από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Εθνική Οργάνωσις Αντιστάσεως, της Αθηνάς Ταρσούλη, σε ξύλινη κορνίζα, Αθήνα 1945 (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

επιτοίχια, ξύλινη κορνίζα σε παραλληλόγραμμο σχήμα, χρυσοβαμμένη στα άκρα, με διάφανο γυαλί που καλύπτει το δίπλωμα. Στην πίσω όψη φέρει καπλαντισμένο χαρτί και ένα μικρό κρικάκι για κρέμασμα. Το δίπλωμα είναι από την Εθνική Οργάνωση Αντιστάσεως και σε ένα πλαίσιο φέρει εκτυπωμένα με καλλιγραφικά γράμματα " Η ισχυς εν τη ενώσει Δίπλωμα, Απονέμεται τιμής ένεκεν εις την συνεργάτιδα Αθηνά Ταρσούλη" για την δράση της επι κατοχής μέσω των δημοσιευμ'ατων στον μυστικό τύπο. Με αριθμό μητρώου 103. (EL)
Κατάσταση: καλή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: κορνίζα. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: χρυσό. (EL)
diploma from the "Organization of Free Greeks" in a wooden frame, owned by Athina Tarsouli, Athens 1945 (EN)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Αθήνα / Δ. Αθηναίων / Ν. Αθηνών / Στερεά Ελλάδα / Ελλάδα (EL)

1945-03-25Αντίσταση (EL)
κατοχή (EL)
συνεργασία (EL)
απονομή (EL)
framed diploma (EN)Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10688*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.