Σχέδιο - έγχρωμο σχέδιο στο οποίο απεικονίζεται η σάλα και η κάμαρα παραδοσιακής κατοικίας της Πάτμου

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΣχέδιο - έγχρωμο σχέδιο στο οποίο απεικονίζεται η σάλα και η κάμαρα παραδοσιακής κατοικίας της Πάτμου (EL)

Ταρσούλη Αθηνά (EL)

σχέδιο εσωτερικής όψης, παραδοσιακής κατοικίας ζωγραφισμένο με κηρομπογιά και υδρόχρωμα σε γαλάζιο, καφέ, μπλε, μωβ, πράσινο και κόκκινο χρώμα, πάνω σε υπόλευκο φύλλο χαρτιού, επικολλημένο σε μεγαλύτερο υπόλευκο χαρτόνι. Στη δεξιά κάτω γωνία του σχεδίου φέρει την υπογραφή "Α.Ταρσούλη" και στην αριστερή γωνία την χειρόγραφη επιγραφή "Εσωτερικό παλαιού σπιτιού στην Πάτμο". Στην πίσω όψη του χαρτονιού φέρει, στο κέντρο επάνω, ένα κρικάκι για κρέμασμα κολλημένο με λευκό, κυκλικό κομμάτι υφασμάτινης ταινίας. Είναι κιτρινισμένο στην μπροστινή και πίσω όψη του χαρτονιού και φθαρμένο στις άκρες. (EL)
Κατάσταση: μέτρια. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: γαλάζιο, καφέ, πράσινο, μπλε, λευκό-άσπρο, μωβ. (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Δωδεκάνησα (EL)
Πάτμος (EL)
υδρόχρωμα (EL)
εικόνα (EL)
ζωγραφική (EL)
κηρομπογιά (EL)
κατοικία (EL)
Τέχνη (EL)
drawing (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/10896*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.