Οθωμανικό έγγραφο - έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο Αναστάσιος Μαλκότσης τίθεται πληρεξούσιος να πουλήσει έναν μύλο στη Πάνορμο

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΟθωμανικό έγγραφο - έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο Αναστάσιος Μαλκότσης τίθεται πληρεξούσιος να πουλήσει έναν μύλο στη Πάνορμο (EL)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

μακρόστενο, μεγάλο έγγραφο με τυπωμένα πινακάκια (συμπληρωμένα με μπλε μελάνι, σε οθωμανική γραφή) στην μπροστινή όψη και ένα μεγάλο πίνακα (χωρισμένος σε δύο κάθετες στήλες) στην πίσω όψη. Στο πάνω μέρος, στο κέντρο, υπάρχει η σφραγίδα με το όνομα του σουλτάνου, πάνω στην οποία έχει την ελληνική ορθογώνια σφραγίδα η οποία γράφει " Μετεφράσθη. Αριθμ. Πρωτοκολ. 1977 Εν Θεσσαλονίκη τη 3-11-1926 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ". Στο Τέλος του εγγράφου υπάρχει επικολλημένο χαρτόσημο σε κόκκινο χρώμα και την υπογραφή του Αναστάσιου Μαλκότση. Στην πίσω όψη υπάρχει η χειρόγραφη σημείωση στην ελληνική γραφή " χρεωστικόν Λεβόν και Ρουπέν οι οποίοι με καθιστούν πληρεξούσιο, να το πουλήσω". (EL)
Κατάσταση: κακή. Στοιχείο περιγραφής: κατασκευή. ΟΛΟ/ΜΕΡΟΣ: όλο. ΤΡΟΠΟΣ: χειροποίητο. ΧΡΩΜΑΤΑ: . (EL)

Μουσειακά αντικείμενα (EL)

Πάνορμος / Μικρά Ασία / Τουρκία (EL)

οθωμανικό (EL)
Πάνορμος (EL)
πώληση (EL)
πληρεξούσιο (EL)
ιερογλυφικά (EL)
Αγά Ισάρ (EL)
Μικρά Ασία (EL)
αλευρόμυλος (EL)
Ottoman document (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/11032*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.