Εγκαίνια περιοδικής έκθεσης "Ιππέας - Αστερισμός Ιππέα. Προϊστορικές και Σύγχρονες παρεμβάσεις στο Τοπίο. Βραχογραφίες & Τέχνη της Γης".

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC-ND 3.0 GR

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα ΈργαΕγκαίνια περιοδικής έκθεσης "Ιππέας - Αστερισμός Ιππέα. Προϊστορικές και Σύγχρονες παρεμβάσεις στο Τοπίο. Βραχογραφίες & Τέχνη της Γης". (EL)
Opening celebration of the temporary exhibition: 'Horseman - Constellation Horseman. Prehistoric and Contemporary interventions in the Landscape. Rock art and Land Art'. (EN)

Άγνωστος δημιουργός (EL)

Οι επιμελητές της έκθεσης, Γιώργος Ηλιάδης και Κατερίνα Κότσαλα παρουσιάζουν την έκθεση στην τελετή των εγκαινίων. Η έκθεση συνδιοργανώθηκε από το ΛΕΜΜ-Θ και το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ και παρουσιάστηκε στο ΛΕΜΜ-Θ από 31/10 μέχρι 12/12/2012 (EL)

Βίντεο (EL)

Θεσσαλονίκη / Ν. Θεσσαλονίκης / Μακεδονία / Ελλάδα (EL)

2012-10-31ιππέας (EL)
Γης (EL)
ΑΠΘ (EL)
τεχνών (EL)
εγκαίνια (EL)
έκθεση (EL)
καλών (EL)
βραχογραφίες (EL)
προϊστορία (EL)
Τέχνη (EL)
exhibition (EN)
rock (EN)
Art (EN)
ceremony (EN)
horseman (EN)
opening (EN)
landscape (EN)
Land (EN)


Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης (EL)

Βίντεο

video/mp4

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/deed.el

http://hdl.handle.net/11533/12578*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.