δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC-ND 4.0 GR
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα
Αρ. Απόφασης 74 του Δήμου Καλαμαριάς, την 17η Μαΐου του 1950
No. Decision 74 of the Municipality of Kalamaria, on May 17th, 1950
Άγνωστος
Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού, Αντιδημαρχία Ανάδειξης της Προσφυγικής Ταυτότητας Καλαμαριάς
Historical Archive of Refugee Hellenism, Mayoralty for the Promotion of the Refugee Identity of Kalamaria
The municipal council decides and postpones the final decision on the vote of 625,000 drachmas for the supply of optoplint, until the preparation of the relevant study of the technical service.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει και αναβάλει τη λήψη οριστικής απόφασης για την ψήφιση πίστωσης 625.000 δραχμών για την προμήθεια οπτοπλίνθων, μέχρι τη σύνταξη της σχετικής μελέτης της τεχνικής υπηρεσίας.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.